Δωρεά στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης απο την ΑΕΚ Τρίπολης (video – pics)

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 18:27

Την Πέμπτη το μεσημέρι η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα το τμήμα τένις έδωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο της μητρόπολης 100 κιβώτια παιδικές τροφές προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Βαλασόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι η χαρά τους να προσφέρουν στο έργο της μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.Στα πλαίσια του προγράμματος μαζί με τους νέους γονείς όπως είχε ανακοινώσει η AEKΤρίπολης sτην πρόσφατη εκδήλωση της. Αυτό το τρίμηνο δίνουμε παιδικές τροφές με την ευγενική χορηγία ενός φίλου γιατρού ομογενή από τη Γερμανία.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος δήλωσε ότι η AEK δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο αλλά είναι μία ιδέα και θα είναι δίπλα στις προσπάθειες που γίνονται από την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πατήρ Ιωάννη Σουρλίγκα ο οποίος μετέφερε σε όλους τις ευχές και τις ευχαριστίες του Σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κύριου Αλέξανδρου σε αυτή την βοήθεια που προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο της μητρόπολης.