Δωρεάν μαθήματα στη σχολή μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρίπολης (video – pics)

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 08:42

Την Τρίτη 15/09/2020 η κάμερα του Δημοτικού ραδιοφώνου βρέθηκε στο Πνευματικό κέντρο όπου φιλοξενείται η Δημοτική Φιλαρμονική της Τρίπολης.

Εκεί βρήκαμε τον μαέστρο της, κ. Σωτήρη Κωστούρο, ο οποίος μας μίλησε για τη νέα χρονιά των μαθημάτων στη σχολή μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο των Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου Τρίπολης, να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, λειτουργεί σχολή μουσικής στο κτήριο της Φιλαρμονικής.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σχολή πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα θεωρίας της μουσικής καιεκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό της.

Αιτήσεις εγγραφής μπορούν να υποβάλουν παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω.

Οι εγγραφές για τους νέους σπουδαστές στα τμήματα της Φιλαρμονικής θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Τετάρτη και από τις 18:30 – 20:30 στο χώρο της Φιλαρμονικής (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, Εθν. Αντ/σης & Παπαρηγοπούλου – στον 2ο όροφο).

Η προσέλευση στο χώρο των εγγραφών της Φιλαρμονικής  θα γίνεται με μάσκα και ανά 2 άτομα.

Για την διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των τμημάτων της φιλαρμονικής, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά θα διαμορφωθούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.