Δωρεάν wi-fi για τους επιβάτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 11:54

Μία εντελώς διαφορετική εμπειρία στις μετακινήσεις τους εκτός νομού ζουν οι κάτοικοι της Αρκαδίας. Σε συνεργασία με τη WIND έχει εγκατασταθεί ειδικός εξοπλισμός στα λεωφορεία του στόλου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, με σκοπό την παροχή δωρεάν WI – FI στους επιβάτες, όταν εκείνοι ταξιδεύουν σε άλλες πόλεις της χώρας μας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των πολιτών.«Η ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ στην κατεύθυνση νέων και καινοτόμων υπηρεσιών προσφοράς προς τους επιβάτες της, εγκατέστησε στα Λεωφορεία της και λειτουργεί επιτυχώς, Wi-Fi μέσω της εταιρείας WIND. Το σύστημα έτυχε της απολύτου αποδοχής τόσο του προσωπικού των Λεωφορείων όσο και του επιβατικού κοινού και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα από την ημέρα της εγκατάστασής του», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ, κ. Nίκος Κουτσόγιωργας.

Ταυτόχρονα όλοι οι κάτοικοι του νομού μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για επικοινωνία μέσω του νέου καταστήματος της WIND που επαναλειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 48 στην Τρίπολη και το γιορτάζει με δώρα προσφορές κι εκπλήξεις!

Όποιος επισκεφθεί το κατάστημα της WIND μέχρι και την Παρασκευή 31/5 θα μπορεί να επωφεληθεί με πλούσια δώρα WIND VISION εντελώς δωρεάν για τρεις ολόκληρους μήνες με κάθε νέα σύνδεση, smartphones και tablets με όφελος έως 400€, αξεσουάρ με έκπτωση 30% και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές.