Δραγασάκης: Προσπαθούν με εκβιασμούς και με κλίμα φόβου να βγάλουν πρόεδρο (vid, ph)

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 12:11

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη

“Προσπαθούν μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμών και καλλιέργειας πρωτοφανούς κλίματος φόβου, τρόμου, καταστροφολογίας να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πώς θα εκλεγεί Πρόεδρος χωρίς οι πολιτικοί όροι να το επιτρέπουν και αυτό φάνηκε και στην ψήφιση του Προϋπολογισμού” τόνισε από την Τρίπολη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ λίγο πριν ξεκινήσει η περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος. Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε πως η συγκυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο που επέβαλλε στους βουλευτές να ψηφίσουν τα μνημόνια προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν και για πρόεδρο. Παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ανατρέψει την πολιτική αυτή και βρίσκεται σε φάση ώστε να κάνει υλοποιήσιμο το πρόγραμμά του  και γνωρίζει πολύ καλά ότι τον κυνηγούν τα συμφέροντα που δεν θέλουν να έρθει το κόμμα στην Κυβέρνηση, γιατί θα χάσουν κάποιοι τα προνόμιά τους και τα κέρδη που αποκομίζουν με την πολιτική που ακολουθείται.

Τόνισε ακόμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει μαζί με το λαό και δε ζητά λευκή επιταγή ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη έστω και αν βρισκόμαστε σε ένα λεπτό σημείο και τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει έναν νέο κύκλο λιτότητας.

Στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη παρόντες ήταν πολλοί φορείς, οι βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα” Οδυσσέας Βουδούρης.

Δείτε στο πρώτο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη και στο δεύτερο βίντεο τους χαιρετισμούς (Παυλή, Τατούλη, Βουδούρη) και ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Δραγασάκης.

Ε.Τ.