Δράση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για συγκέντρωση τροφίμων για την Κιβωτό του Κόσμου

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 17:25

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με την οποία γνωστοποιεί δράση του Δήμου σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:«Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου. Κατόπιν επικοινωνίας με τα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου υπάρχει άμεση ανάγκη για:

– Φρούτα
– Πατάτες
– Σακούλες σκουπιδιών ΓΙΓΑΣ
– Χυμούς ατομικούς
– Ψωμί του τοστ
– Λάδι
– Τρόφιμα μακράς διαρκείας
– Είδη υγιεινής
– Καθαριστικά

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια τα είδη θα συγκεντρώνονται στα γραφεία της υποστηρικτικής δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (πρώην Πολεοδομικό Γραφείο Άστρους) από Τρίτη 17 Μαΐου έως την Τρίτη 24  Μαΐου και ώρες 08:00 – 14:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2755361200 – 2755360101.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και πολλά χωρίς γονείς που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Χρηματοδοτείται 100% από την αγάπη του κόσμου χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.».

 

Γιώργος Καμπύλης: «Τώρα μας έχουν πιο πολύ ανάγκη»

Για τη συγκεκριμένη δράση τοποθετήθηκε με δήλωσή του και ο Δήμαρχος Βόρεις Κυνουρίας, κ. Γιώργος Καμπύλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάτερ Αντώνιος κάνει ένα πραγματικά υπέροχο, ουσιαστικό και φιλανθρωπικό έργο με την Κιβωτό του Κόσμου. Τώρα μας έχουν πιο πολλή ανάγκη από ποτέ να τους βοηθήσουμε να καλύψουν βασικές ανάγκες. Όλοι μαζί θα αποδείξουμε για ακόμη μια φορά πως η ανιδιοτελής προσφορά είναι ένα ακόμη βήμα για μια καλύτερη κοινωνία.».