Δράσεις των ΑμεΑ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Τρίπολη(ph)

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 13:15

H ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου, ο Σύλλογος ΑμεΑ Ν.Αρκαδίας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης( Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Μαντινείας, με δελτίο τύπου, ενημερώνουν ότι:

Σήμερα,  22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, στα πλαίσια δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που πραγματοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αρκαδίας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης( Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Μαντινείας καθώς και η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου προσκλήθηκαν ώστε να πραγματοποιήσουν δράσεις σχετικά με την κινητικότητα των Ατόμων με Αναπηρία στην πόλη.Η αφετηρία μας ήταν η πλατεία Αγίου Βασιλείου όπου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο γύρω από την πλατεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς σήμερα είναι η Ημέρα Κινητικότητας Χωρίς Αυτοκίνητο. Ακολούθησε, τέλος, μία πορεία ως την πλατεία Πετρινού για τη διαπίστωση δυσχερειών κινητικότητας με αμαξίδιο και στις οδεύσεις τυφλών.

Ευχαριστούμε το Δήμο Τρίπολης, το Δήμαρχο κ.Τζιούμη Κων/νο, την Αντιδήμαρχο κ. Καρούτζου Ελένη και  τον Αντιδήμαρχο κ. Κανελλόπουλο Αλέξανδρο για την πρόσκληση, την άψογη συνεργασία και την ευαισθησία που υποδεικνύουν για τα ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία.

δ.τ.