Δρομολογείται λεωφορείο για την Κοντοβάζαινα-Το θέμα είχε αναδείξει η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 14:37

Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ήδη από την χθεσινή μέρα, 19 Απριλίου, ξεκίνησε δρομολόγιο λεωφορείου προς την Κοντοβάζαινα

Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛΗ «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», σας ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού γίνονται στα παρακάτω δρομολόγια οι εξής αλλαγές:

1. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και κάθε Παρασκευή το δρομολόγιο ώρας 16:00μ.μ. ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΑ θα έχει ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ.

2. Αντίστοιχα από την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και κάθε Κυριακή το δρομολόγιο ώρας 12:00μ.μ. θα αναχωρεί από την ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή το ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ με ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ.

Το θέμα είχε αναδείξει τον Αύγουστο του 2018 με ρεπορτάζ της η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, επισημαίνοντας πως η περιοχή δεν πρέπει να μένει την καλοκαιρινή περίοδο που σταματούν τα σχολεία χωρίς λεωφορείο, για κοινωνικούς λόγους.

Διαβάστε το ρεπορτάζ μας εδώ

Χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτή, αφού αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο κοινωνικός ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.