Εκδηλώσεις με ποδηλατάδα και εθελοντικό καθαρισμό στη λιμνοθάλασσα του Μουστού

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 20:23

Πρόσκληση σε εκδήλωση εορτασμού του «μεγαλύτερου δικτύου προστασίας της φύσης στον κόσμο» την Κυριακή 22 Μαΐου στη λιμνοθάλασσα του Μουστού.

“Αγαπητοί φίλοι,σας προωθούμε τα νέα της Μονάδας Διαχείρισης (ΜΔ) Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου, σχετικά με ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό που διοργανώνει αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 (Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας), που περιλαμβάνει ξενάγηση στο πανοραμικό σημείο του υγροτόπου Μουστού, εθελοντικό καθαρισμό στην ευρύτερη περιοχή του υγροτόπου, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «prasiniΖΩntas» και ποδηλατοπορεία (Μουστός – Χερονήσι- Μουστός) για τους μικρούς μας φίλους.

Σας περιμένουμε όλους για να ενημερωθούμε για την Ευρωπαϊκή Ημέρα του Δικτύου Natura 2000, να συμμετάσχουμε στον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής μας και να απολαύσουμε μια μαγευτική διαδρομή 6 χλμ. περίπου, ξεκινώντας από το πανοραμικό σημείο του Μουστού, ποδηλατώντας προς το Χερονήσι και καταλήγοντας πίσω στο σημείο εκκίνησης (πανοραμικό σημείο του υγροτόπου)”.