Ευχαριστίες από το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης

Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 13:37

Η πρόεδρος, Εύη Μεντή και τα μέλη του Δ.Σ του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες τους, σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης «Αναμνήσεις γυναικών στη σκιά των ποιητών», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησησς.

Η Αμαλία Γούλα (πιάνο), ο Χρήστος Γκάνας (κιθάρα), ο Παντελής Γκόγκος (μπουζούκι), ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η Στέισι Σπυροπούλου (τραγούδι), μάγεψαν το κοινό με τις έξοχες ερμηνείες τους.Άρτια και ουσιαστική η παρουσίαση του προγράμματος από τη Μαριάνα Φιλοπούλου, η οποία διάβασε τις αναμνήσεις από τη ζωή τους κοντά στους τέσσερις μεγάλους ποιητές, της Ιουλίτας Ηλιοπούλου, της Έρης Ρίτσου, της Άννας Λόντου (κόρης της Μαρώς Σεφέρη) καιτης Ευγενίας Βάρναλη.

Άψογος ο Παναγιώτης Πιτερός στο ρόλο του Ελύτη, του Σεφέρη, του Βάρναλη και του Ρίτσου.

Η Στέλλα Δρακοπούλου, η Μαρία Κούτσελα, ο Παναγιώτης Μαντζουράνης, ο Άρης Καμβύσης και ο Θοδωρής Τσάμης, αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον», το οινοποιείο «Αυδή» και το Ι.ΚΤΕΟ «Αρσένης», με την ευγενική τους χορηγία, απέδειξαν τη στήριξή τους στον Όμιλο.

Ευχαριστίες πολλές, στα μέλη και στους φίλους, που αναταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν σε μια ακόμη εκδήλωση του Φ.Ο.Τ., που εδώ και 54 χρόνια συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Τρίπολης.