Ευχαριστίες και συγχαρητήρια του ΠΔΕ Πελοποννήσου με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 12:37

Μετά την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 και την επιτυχή περαίωση των διαδικασιών , ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Δημήτριος Οικονομόπουλος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με την ευκαιρία της επιτυχούς περαίωσης των διαδικασιών των Πανελλαδικών εξετάσεων και των εργασιών του 59 Βαθμολογικού Κέντρου Αρκαδίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν από οποιαδήποτε θέση στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσης και της άψογης διενέργειας των Πανελλαδικών εξετάσεων.Ειδικότερα, ο Περιφερειακός Διευθυντής εγκάρδια συγχαίρει για την άριστη συνεργασία, τη συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, τις Λυκειακές Επιτροπές εξετάσεων, τις Επιτροπές εξετάσεων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Επιτροπές εξέτασης υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τις Επιτροπές εξέτασης Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών, την Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ στην Τρίπολη, την Επιτροπή Εξεταστικού Κέντρου του Μαθήματος «Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία» στην Καλαμάτα, τους Επιτηρητές και όλους τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων. Συγχαίρει επίσης τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολύτιμη και αμέριστη συνδρομή τους στην όλη διαδικασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελε να απευθύνει στον Πρόεδρο του Βαθμολογικού Κέντρου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλ. ΠΕ02, κ. Σόλαρη Ιωάννη, στην Επιτροπή, στους Βαθμολογητές, στη Γραμματεία και στο Επικουρικό Προσωπικό για την πολύμοχθη προσπάθεια που κατέβαλαν, την εξαιρετική επιμέλεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του Βαθμολογικού Κέντρου.

Επιπλέον, θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στα Κ.Ε.Σ.Υ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα οποία λειτούργησαν με επιτυχία Τηλεφωνικές Γραμμές Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενημέρωσης για τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ελληνική Αστυνομία και προς όλους τους φορείς, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστική στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Υγεία και δύναμη σε όλους/ες για τη συνέχιση του έργου σας.

Ευόδωση των στόχων και των ονείρων των μαθητών/τριών μας.”