Ευχαριστίες της ΠΑΕ Αστέρας σε ομάδα, κόσμο και Απόλλωνα Σμύρνης

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 11:38
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρης Μποροβήλος εκ’ μέρους της διοίκησης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες προς την ομάδα του συλλόγου για το σημαντικό αποτέλεσμα που απέσπασε, το φίλαθλο κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε στη Ριζούπολη και στήριξε την ομάδα, αλλά και την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για τη φιλοξενία της.

Αναλυτικότερα η δήλωση αναφέρει: «Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του Αστέρα που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία».