Ευχαριστίες του Παναρκαδικού σε Αστέρα Τρίπολης, Παναυπλιακό, χορηγούς και φιλάθλους

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 13:30

Το ΔΣ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.  ολοκληρώνοντας άλλα δύο φιλικά προετοιμασίας θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τον ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ για την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στους  αγώνες που διεξήχθησαν μεταξύ  των ομάδων μας το Σάββατο 26/9/20 στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και την Κυριακή 27/9/20 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συγκινητική οικονομική στήριξη που παρέχει στο Σύλλογο αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2020 2021 γνωρίζοντας ότι μέχρι στιγμής η απόφαση της ΕΠΟ μιλάει για ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Γ
Εθνική που θα γίνουν χωρίς κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και σε όλες τις επιχειρήσεις που θα διαφημιστούν φέτος στο γήπεδο αλλά και στους Χορηγούς της ομάδας που μέσα σε αυτή τη συγκυρία συνεχίζουν να στηρίζουν τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Τέλος ανακοινώνεται ότι για εισιτήρια οικονομικής ενίσχυσης αλλά και για διαφημίσεις στο χώρο του γηπέδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της Διοίκησης ή στα γραφεία του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. στο τηλέφωνο 2710 224701 ( πρωινές ώρες ).