Ευχαριστήρια δήλωση αντιπροέδρου Παναρκαδικού Θ. Κουτσανδρέα

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 13:35

Σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναρκαδικού ΑΟ, Θεόδωρος Κουτσανδρέας, αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τη λήξη της θητείας του Δ.Σ. του Παναρκαδικού Α.Ο., στο οποίο είχα την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος, θεωρώ αναγκαίο να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που στήριξαν οικονομικά το Σύλλογο τα τελευταία έξι χρόνια που εγώ είμαι στη Διοίκηση της ομάδας.. Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας: την εταιρεία ΠΟΚΑΣ, τη φαρμακοβιομηχανία του κ. Ανδρέα Παπάζογλου, τον όμιλο Επιχειρήσεων ΚΑΝΑΒΕΤΑ και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.Παράλληλα, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης για τις οικονομικές ενισχύσεις που ψήφισαν όλα αυτά τα χρόνια προς το Σύλλογο. Θερμές ευχαριστίες ανήκουν και στους Βουλευτές του Νομού μας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Κώστα Βλάσση που όταν χρειάστηκε βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και βοήθησαν με τις παρεμβάσεις τους.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου επιχειρηματίες που στήριξαν την ομάδα με τις διαφημίσεις στο γήπεδο, τα καταστήματα εστίασης που ανέλαβαν τη σίτιση ποδοσφαιριστών καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για την παρουσία τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

 Τέλος ως Αντιπρόεδρος της ομάδας του Παναρκαδικού Α.Ο. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και τους προπονητές για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι καλή πορεία στον Παναρκαδικό και καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση.

 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.»