Ευχαριστήρια επιστολή Τσιαμούλου για την επανεκλογή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 14:05

Σε ευχαριστήρια επιστολή του για την εκλογή του στο ΔΣ του περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και για την επανεκλογή του στην 5η θέση του 3ου εκλογικού τμήματος στο υπόλοιπο της επικράτειας, στις εκλογές που έγιναν στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στις 15 Δεκεμβρίου 2019, ο Νίκος Τσιαμούλος αναφέρει:

«Με το που τέλειωσαν οι εορτές και συγκεκριμένα την Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2020, έγινε η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 15ης Δεκεμβρίου 2019 του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την ανάδειξη των μελών των Τοπικών Διοικήσεων και των μελών της Συνέλευσης Των Αντιπροσώπων(Σ.Τ.Α.).Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ο.Ε.Ε. , επιβεβαιώνουν τη δυναμική αλλά και την αντοχή της παράταξής μας (Π.Δ.Σ.Ο.), που κατάφερε να παγιωθεί ως η πρώτη και κυρίαρχη δύναμη στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο των Οικονομολόγων, κατακτώντας την 2η θέση πανελλαδικά..

Από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους που με τίμησαν με την ψήφο τους και για 2η συνεχή θητεία με εξέλεξαν στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του 11ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ν.Α.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ

Επίσης θερμά ευχαριστώ τους 1020 συναδέρφους-Οικονομολόγους από όλη την Ελλάδα που με εμπιστεύθηκαν πάλι και με στήριξαν με την ψήφο τους, για να επανεκλέγω στην τιμητική 5η θέση του 3ου εκλογικού τμήματος (Υπόλοιπο Επικράτειας) της παράταξής μας.

3ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Υπόλοιπης Επικράτειας) – Εκλέγονται 19

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του συνυποψήφιους που ενωμένοι δώσαμε ένα δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις για το πολιτισμένο επίπεδο αντιπαράθεσης και την άψογη εκλογική διαδικασία όπως αρμόζει σε έναν κατεξοχήν επιστημονικό φορέα.

Από αύριο όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα για τη βελτίωση και αναβάθμιση του Οικονομολογικού επαγγέλματος, για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο χρήσιμο για όλα τα μέλη του και ωφέλιμο στην Πολιτεία.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,
Νίκος Τσιαμούλος