Ευχές κομματικών αρχηγών για ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:57
Πηγή Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση των εκπροσώπων των κομμάτων αλλά και των αρχηγών με το άκουσμα της είδησης για τη νοσηλεία της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αντιμετωπίζοντας περιπέτεια με την υγεία της η οποία μάλιστα την ανάγκασε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

Μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

Με τη σειρά του ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει σε δήλωσή του: «Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά» και συνεχίζει τονίζοντας: «Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ.