Ευχετήριες επιστολές Τσιαμούλου σε Κωστοπούλου – Φριντζίλα

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:53

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τις ολόθερμες ευχές της, στη συμπολίτισσά μας, Ιωάννα Κωστοπούλου, αθλήτρια του ΑΟΠΟ Τρίπολης, για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό, που θα φιλοξενηθεί από 27 έως 30 Απριλίου στο Λίβερπουλ.

Η Ιωάννα Κωστοπούλου θα διαγωνιστεί στις εξής κατηγορίες:TOOL 4 DAN SILVER Γυναικών
Μονομαχίες +75 SILVER Γυναικών
Τεστ Δύναμης SILVER Γυναικών

Η παράταξη “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” εύχεται στην Ιωάννα Κωστοπούλου που αγωνίζεται στην Εθνική TAE KWON DO-ITF εκπροσωπώντας την Τρίπολη και την Ελλάδα, καλή επιτυχία και να γεμίσει για μια ακόμα φορά χαρά και περηφάνια τους Τριπολίτες συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων διαφημίζοντας παγκοσμίως τον τόπο μας, τον Δήμο μας.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε!

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ ο συμπολίτης μας Γιώργος Φριντζίλας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό αγώνισμα «σπριντ πίστας».

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Γιώργο Φριντζίλα, ο οποίος μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο ομαδικό αγώνισμα «σπριντ πίστας».

Γιώργο σε ευχαριστούμε για τη χαρά και την περηφάνια που γέμισες τους Τριπολίτες και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων διαφημίζοντας τον τόπο μας, τον Δήμο μας.