Ευχετήριο μήνυμα Κ.Βλάση: “Οι Έλληνες, όπου κι αν βρισκόμαστε, θα βγούμε και πάλι νικητές”

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 15:00

Σε ευχετήριο μήνυμά του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης αναφέρει:

Αγαπητοί συμπατριώτες,Το έτος που φεύγει ήταν ομολογουμένως μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, μια χρονιά κατά την οποία δοκιμάστηκε η Πατρίδα μας αλλά και ολόκληρη η υφήλιος. Τη στιγμή που η Ελλάδα είχε βρει το βηματισμό της σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, η πανδημία ανέκοψε την πορεία μας και μας ανάγκασε να επικεντρωθούμε στη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού της υγείας.

Η χώρα, όμως, άντεξε κι αντέχει! Και θα βγει νικήτρια από τη μάχη αυτή, αλλά και από όλες τις άλλες προκλήσεις, με υπευθυνότητα και ομοψυχία, με μία Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, που λειτουργεί με σύνεση, αποφασιστικότητα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Πατρίδας.

Οι Έλληνες, όπου κι αν βρισκόμαστε, θα βγούμε και πάλι νικητές. Έχουμε εξάλλου αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως, όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για σπουδαία επιτεύγματα. Πλησιάζει η στιγμή που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα μπορέσουμε να εστιάσουμε στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και φυσικά της Αρκαδίας μας, αλλά και στο στόχο μας για μία ευημερούσα ελληνική κοινωνία.

Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη υγεία κι αισιοδοξία. Το 2021 να αποτελέσει μια νέα αρχή που θα μας οδηγήσει σ’ ένα αύριο πιο δημιουργικό, ασφαλές κι ελπιδοφόρο.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Κώστας Βλάσης

Υφυπουργός Εξωτερικών

Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ.