“Έφυγε” από κορωνοϊό ο Πρόεδρος του “Αλφειός -Μαίναλο 2020”

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 16:29

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 64χρονος Μιχάλης Τσουκιάς, στο Νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, αφού είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, μετά από ταξίδι του στην Ιταλία.

Ο άτυχος 64χρονος ήταν πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γορτυνίας – Μεγαλόπολης – Τρίπολης «Αλφειός – Μαίναλο 2020», είχε ορειβατική και άλλη αθλητική δράση και ήταν συνιδρυτής της Trekking Hellas.Μάλιστα είχε δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα στα κοινά της περιοχής της Μεγαλόπολης και στο αναπτυξιακό συνέδριο του 2018 είχε παρέμβει με προτάσεις για την ανάπτυξη του Λεκανοπεδίου.

Το τελευταίο τρίμηνο είχε φύγει από την περιοχή της Μεγαλόπολης και είχε μεταβεί στην Ιταλία, όπου και προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Με την επιστροφή του, παρουσίασε κρούσματα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Την είδηση του θανάτου του Μιχάλη Τσουκιά μας επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, αναφέροντας πως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Ιταλία δεν είχε βρεθεί στη Μεγαλόπολη. ( Διέμενε εκτός της πόλης).

Δείτε την τοποθέτηση του Μιχάλη Τσουκιά στο βίντεο στο 2:34:00 από το Αναπτυξιακό συνέδριο του 2018.