Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος | Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 21:51

Την θλίψη τους για την απώλεια του πρώην Περιφερειάρχη και πρώην Αντιδήμαρχου Τρίπολης Παναγιώτη Λαμπρόπουλου (πατέρα του νυν Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπροπουλου) εξέφρασαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης…

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον θάνατο του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου κατά την έναρξη της συνεδρίασης μιλώντας για την θετική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας και όχι μόνο, ενώ ο κ.Σμυρνιώτης ανέφερε, πως ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον Δήμο Τρίπολης από την θέση του Αντιδημάρχου.Με την σειρά του ο κ.Τσιαμούλος θέλησε να συλλυπηθεί τους οικείους του και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης προχώρησε στην δημιουργία ψηφίσματος για τον θάνατο του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, στην αρ. 24/6-10-2021 τακτική του συνεδρίαση παρόντος του Δημάρχου Κων/νου Τζιούμη, ενημερώθηκε για το θάνατο του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, πολιτικού μηχανικού, πρώην Περιφερειάρχη και πρώην Αντιδημάρχου δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου, εκλεκτού συμπολίτη, οικογενειάρχη, πολιτικού Μηχανικού, πρώην Περιφερειάρχη, πρώην Αντιδημάρχου. Ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος για πολλά χρόνια είχε έντονη παρουσία και προσφορά στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας. Υπηρέτησε τον τόπο ως  δημοτικός σύμβουλος,  αντιδήμαρχος και περιφερειάρχης, επιδεικνύοντας εργατικότητα, ήθος, συνέπεια,  εντιμότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος.

Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο στην Εξόδιο ακολουθία.

Να εκφρασθούν  τα  ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να τους επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην Εξόδιο Ακολουθία.

Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ της πόλης μας.

Αιωνία του η Μνήμη