Ευχαριστήριο δείπνο σε Τατούλη-Γιαννακούρα για τον δρόμο στον Εύανδρο (vid, ph)

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 10:40

Το “ευχαριστώ” των συμπατριωτών μας είναι το καλύτερο δώρο για εμάς

Η Αρκαδία αποτελεί παράδειγμα για όλες τις περιοχές της ΠελοποννήσουΜε ένα δείπνο προς τιμήν του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα στο σχολείο του χωριού, που άνοιξε για πρώτη φορά μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν στο χώρο, οι κάτοικοι του Ευάνδρου στο δήμο Τρίπολης θέλησαν να ευχαριστήσουν τους δύο αιρετούς για την κατασκευή του δρόμου προς το χωριό τους.

Ένας δρόμος προς το χωριό, που ήταν σε άσχημη κατάσταση, πλέον διαπλατύνθηκε, ασφαλτοστρώθηκε και σύντομα θα διαγραμματιστεί και σε κάποια σημεία θα τοποθετηθούν μπάρες. Το αίτημα της τοπικής κοινωνίας του μικρού χωριού έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Γιαννακούρα, αφού και ο ίδιος είχε δει την κατάσταση του δρόμου και έτσι υλοποιήθηκε το έργο.

Τόσο ο κ. Τατούλης όσο και ο κ. Γιαννακούρας ευχαρίστησαν τους κατοίκους για το κάλεσμά τους και για την αγάπη τους και τόνισαν πως “το ευχαριστώ των πολιτών είναι το μεγαλύτερο δώρο για εμάς”.

Επίσης τόνισαν πως στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο γίνονται μία σειρά έργων που αλλάζουν την εικόνα τους, ενώ σε δύσκολες εποχές έχουν εξασφαλιστεί πολλά χρήματα και σύντομα θα υλοποιηθούν και άλλα έργα. Μάλιστα επεσήμαναν πως πολλά έργα δεν ξεκινούν άμεσα γιατί δεν υπάρχει το προσωπικό για να τα “τρέξει”.

Η Πρόεδρος του Χωριού Βασιλική Ντασοπούλου ευχαρίστησε τους δύο αιρετούς ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιες άλλες ελλείψεις που υπάρχουν στο χωριό και οι οποίες, όπως ειπώθηκε θα καλυφθούν και αυτές σε σύντομο χρόνο.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και βίντεο της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 από το δείπνο στον Εύανδρο.