Το Arcadia Portal γιόρτασε τα τέσσερα χρόνια με μασκέ swing party!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 20:30

Τα τέσσερα συνεχή και αδιάλειπτα χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε την Παρασκευή το βράδυ το Arcadia Portal, με ένα όμορφο αποκριάτικο μασκέ swing party, απόλυτα συνυφασμένο με το κλίμα των ημερών που διανύουμε και ενόψει και της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς (17 Μαρτίου).Την όμορφη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο bar COVA της Τρίπολης, τίμησαν φίλοι αλλά και επισκέπτες-χρήστες του portal, το οποίο διάλεξε αυτό τον όμορφο τρόπο να σβήσει τα 4 κεράκια για τα γενέθλιά του.

Σ’ ένα απολαυστικό επετειακό πάρτι, που η διασκέδαση, η εύθυμη διάθεση και η φαντασία είχαν την τιμητική τους, παρέλασαν αρκετοί μεταμφιεσμένοι με πρωτότυπες (αλλά και αυτοσχέδιες) αποκριάτικες στολές, ενώ οι σερπαντίνες και ο χαρτοπόλεμος…έρρεαν άφθονα! Η όμορφη μουσική από το μακρινό παρελθόν και όχι μόνο, ταξίδεψε όλους σ’ ένα φανταστικό αποκριάτικο ταξίδι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια, ενώ κατά τη διάρκεια του πάρτι, υπήρχαν πολλές εκπλήξεις από τους διοργανωτές και κληρώσεις δώρων μεγάλης αξίας.

Στο τέλος, ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους του χρόνου, για τα πέμπτα πλέον γενέθλια του portal, υποσχόμενοι ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις!

Και του χρόνου!

Α.Κ.

(Ευχαριστούμε το φίλο Θάνο Μπόγρη για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού)