Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για τον συνδυασμού του Γιάννη Σμυρνιώτη (photos)

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 23:27

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στα εγκαίνια έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί κ.Λυκουρέντζος και κ.Καλτεζιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρίπολης κ.Κατσίπος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ.Σωτηρόπουλος, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Αρκάς βουλευτής κ.Βλάσης.Στην Τρίπολη βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο, όπου και συνομίλησε με τον κ.Γιάννη Σμυρνιώτη αλλά και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης.

Μετά τον αγιασμό και την γνωριμία με τους υποψήφιους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Νέα Τρίπολη”, στο βήμα ανέβηκε ο κ.Σμυρνιώτης, ο οποίος έκανε στην αρχή της ομιλίας του ειδική αναφορά στον Κώστα Ταλούμη – ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα κοινά και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του ως Δήμαρχος Τρίπολης, στο σχέδιο του για το μέλλον, αλλά και στους λόγους για τους οποίους ζητά και πάλι την εμπιστοσύνη και την στήριξη των πολιτών.

“Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές που θα καθορίσουν την πορεία του Δήμου μας. Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, απαιτούν εγρήγορση και υπευθυνότητα όχι μόνο απο αυτούς που θα αναλάβουν το τιμόνι του Δήμου, αλλά και από τους πολίτες που πρέπει να αξιολογήσουν τους υποψηφιους όχι με βάσει τα όσα εξαγγέλλουν, αλλά με βάσει το έργο του καθενός”, ανέφερε μεταξύ άλλων.