Εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής: «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» (+ph, vd)

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 02:31
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής που δίνει σημάδια αισιοδοξίας ότι η Τρίπολη μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις Τέχνης και εκθέσεις με ιδιαίτερη αισθητική, αποτελεί γεγονός αυτές τις ημέρες στην αίθουσα του Κτιρίου του ΟΤΕ στην Τρίπολη. Πρόκειται για την έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο: «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» η οποία έχει στηθεί στον χώρο όπου ήταν η αίθουσα αναμονής και τα γκισέ των εισιτηρίων όταν βρισκόταν σε λειτουργία ο σιδηροδρομικός σταθμός.

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου στο χώρο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια παρουσία αρκετών φίλων της τέχνης που έδωσαν την παρουσία τους στην έκθεση. Μια έκθεση η οποία πραγματικά περιλαμβάνει πολύ όμορφα έργα, τα οποία έχει δημιουργηθεί από ερασιτέχνες ζωγράφους και καλλιτέχνες. Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο κ. Φίλιππος Κωνσταντόπουλος παρέα με μία ομάδα συνεργατών που δούλεψαν αρκετά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει για το κοινό.ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Στα εγκαίνια της συγκεκριμένης έκθεσης παρουσία έδωσε και ο γνωστός Αρκάς γλύπτης Νίκος Φλώρος ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία πραγματοποιείται στο χώρο της Τέχνης, συγχαίροντας παράλληλα τους διοργανωτές γι’ αυτή την ξεχωριστή έκθεση. Λίγο αργότερα σύντομο χαιρετισμό πραγματοποίησε και ο κ. Κώστας Μπρούσαλης, Επικεφαλής της Κίνησης Φίλων Σιδηροδρόμου Πελοποννησιακής Γραμμής, ο οποίος από τη μία υπογράμμισε τη σημασία της δημιουργίας τέτοιων εκδηλώσεων στο χώρο του κτιρίου του ΟΣΕ στην Τρίπολη, ενώ από την άλλη ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα με την καταστροφή και φθορά πολλών ανάλογων κτιρίων στην Πελοπόννησο αλλά και συνολικά του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.

Το λόγο μεταξύ άλλων πήραν και ο κ. Κώστας Σπυρόπουλος, Διευθυντής του Arcadian Screenings, ο οποίος παραχώρησε ταινίες σχετικές με τη θεματολογία της έκθεσης και οι οποίες θα προβάλλονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης. Τέλος το λόγο πήρε και ο κ. Φίλιππος Κωνσταντόπουλος ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία μαζί με κάποιους στενούς συνεργάτες για την υλοποίηση αυτής της έκθεσης, που θα πρέπει να τύχει συνέχειας και μεγάλης υποστήριξης από την τοπική κοινωνία και από τους τοπικούς Φορείς.

Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 21 Ιουνίου 2019 δίνοντας χώρο σε εφτά εικαστικούς καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους, μαζί με τις παράλληλες προβολές εφτά ταινιών στον χώρο της έκθεσης.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 16. Juni 2019