Εγκαινιάστηκε η 2η έκθεση “Πελοπόννησος Expo” με συμμετοχή 300 και πλέον εκθετών (vids,ph)

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 10:36

Υπό καταρρακτώδη βροχή και με την παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.Παπαδημητρίου, της Προέδρου της ΔΗΣΥ Φ.Γεννηματά και του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντη, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, αργά το βράδυ, στο κτίριο Φραγκίστα, στην Αργολίδα, τα εγκαίνια της 2ης έκθεσης “Πελοπόννησος Expo”.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Οκτωβρίου και στόχος των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, που είναι οι κύριοι διοργανωτές, είναι να καταστεί θεσμός και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές, να αποκτήσουν καινοτομία και εξωστρέφεια και να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες συνέπειες της οικονομικής κρίσης.



Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περίπου 300 εκθέτες από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου και οι διοργανωτές θεωρούν πως θα ξεπεράσει η έκθεση τους 33 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες. Υπάρχει δε πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και συναντήσεις των επιχειρηματιών που συμμετέχουν με επιχειρηματίες από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν εκτός από τον Υπουργό κ.Παπαδημητρίου, την κα. Γεννηματά και τον κ.Λεβέντη, εκπρόσωποι της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησαν οι βουλευτές Αργολίδας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, οι Δήμαρχοι της Αργολίδας, ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ και του enteprise Greece και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που έκλεισε τις ομιλίες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, που είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης και δύο βίντεο με ομιλίες και χαιρετισμούς.

Εγκαίνια Πελοπόννησος EXPO-2017