Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κτίριο της Χριστιανικής Ένωσης στην Τρίπολη (vid,ph)

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 16:09

Ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου Ντούλια για τα Χριστούγεννα

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου της Χριστιανικής Ένωσης στην Τρίπολη, που βρίσκονται στην οδό Δεληγιάννη και Σπετσεροπούλου γωνία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο Ντούλια.Στα εγκαίνια βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος είχε την ευκαιρία μετά το τέλος του αγιασμού να παρακολουθήσει την ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τεγέας για την Μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων και το νόημά της.

Ο Θεολόγος Σταύρος Μποζοβίτης από την Ένωση Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή”, παράρτημα της οποίας λειτουργεί και στην Τρίπολη (στο ανακαινισμένο πλέον κτίριο) τα παραρτήματα συνολικά είναι 55, ανέφερε πως το κτίριο ανακαινίστηκε με χρήματα που δόθηκαν από τους ανθρώπους που παρακολουθούν τα προγράμματα της Χριστιανικής Αγωγής, τα οποία έχουν στόχο την στήριξη της οικογένειας.

Βέβαια, όπως τόνισε, τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις, αλλά θεωρεί πως αυτό θα επιτευχθεί σιγά-σιγά.

Να τονίσουμε πως η Ένωση Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή” λειτουργεί από το 1953.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τα εγκαίνια του κτιρίου και αποσπάσματα από την ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τεγέας κ.Θεοκλήτου.