Εγκρίθηκε η πρόταση του Γιώργου Μποροβήλου στο Δ.Σ

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 20:19

Επιμέλεια: Βασίλης ΚαραχάλιοςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε σήμερα 17/11/2017, ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις για μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με πρώτη συζήτηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν 2018-2019, αλλά και συνάντηση με τον κεντρικό χορηγό.

Να τονίσουμε ότι πέρασε ομόφωνα η πρόταση του Γιώργου Μποροβήλου για καλύτερους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις αποφάσεις του Δ.Σ:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1)Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2)Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.

3) Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.

4) Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.

5) Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

6) Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.