Ειρήνη Μερκούρη – Ανωτερότητα & Αφιλόξενο τοπίο – Α’ μετάδοση

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 15:00

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91,5Σε πρώτη μετάδοση για την Αρκαδία ακούγονται από τις 19 Μαϊου 2010 από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 τα 2 νέα τραγούδια της Ειρήνης Μερκούρη με τίτλο ‘’ Ανωτερότητα’’ και ‘’Αφιλόξενο Τοπίο’’ αντίστοιχα.

Το «Ανωτερότητα» είναι σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου και το «Αφιλόξενο τοπίο» σε μουσική και στίχους Στέλιου Μαρή. Γεμάτη κέφι και ενέργεια, μελωδική και ταυτόχρονα εκφραστική..αυτή είναι η Ειρήνη Μερκούρη, η καλλιτέχνης που κατάφερε να συνδυάσει το λαϊκό με το σύγχρονο, την υπέροχη φωνή με την εκρηκτική παρουσία, το απόλυτο κέφι με την εντυπωσιακή ερμηνεία, παραμένοντας πάντα μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες.

Η Ειρήνη επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία… σε ένα «Αφιλόξενο τοπίο», δείχνοντας «Ανωτερότητα» για να κερδίσει και πάλι τις καρδιές όλων μας με τα νέα της τραγούδια.. τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Τα «Αφιλόξενο τοπίο» σε μουσική και στίχους Στέλιου Μαρή και «Ανωτερότητα» σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου είναι τα πρώτα δείγματα αυτής της νέας δουλειάς.

Ένας νέος πολυσυλλεκτικός δίσκος με 13 ολοκαίνουργια τραγούδια αξιόλογων δημιουργών όπως: Αλέξη Σέρκου, Στέλιου Μαρή, Μάριου Ψιμόπουλου, Αλέξη Βουραζέλη, Ακη Μελή, Αντώνη Παπά, Δημήτρη Κοντόπουλου, κ.α., που σίγουρα θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμα.

Μείνετε συντονισμένοι στον Καλύτερο Σταθμό της Πόλης και ακούστε τα νέα τραγούδια της Ειρήνης Μερκούρη!