Εκδήλωση για την γυναίκα και τον πολιτισμό με την Βίκυ Φλέσσα (vid,ph)

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:13

Εκδήλωση με τίτλο “Γυναίκα και πολιτισμός” πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου στο χώρο του Μεγάλου Καφενείου Τρίπολης ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης με την παράταξη “Νέα Τρίπολη” Γιάννης Σμυρνιώτης.

Προσκεκλημένη του κ. Σμυρνιώτη ήταν η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βίκυ Φλέσσα.Η κα. Φλέσσα είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε ένα κατάμεστο Μεγάλο Καφενείο γαι την επιλογή αρχικά του κ. Σμυρνιώτη να έχει στο ψηφοδέλτιό του πολλές γυναίκες, κάτι που όπως είπε δείχνει πολιτισμό, έκανε ιδιαίτερα αναφορά στην παρουσία του καλλιτέχνη Νίκου Φλώρου, τον οποίο είχε φιλοξενήσει και στην εκπομή της “Στα άκρα” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δικό της όραμα για την Ευρώπη και για το πώς μπορεί η χώρα μας να χρησιμοποιήσει και να διαφημίσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που είναι ο πολιτισμός μας και ο πρωτογενής τομέας.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία και στα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και σημείωσε πως η Τρίπολη πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο στον εορτασμό, ο οποίος οφείλει να είναι πανευρωπαϊκός.

Ο κ. Σμυρνιώτης καλωσορίζοντας την κα. Φλέσσα επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «Η γυναικεία οπτική, η γυναικεία μαχητικότητα και η γυναικεία δυναμική είναι απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία έργου στην πόλη μας και στα χωριά μας. Και γι’ αυτό την παράταξή μας τιμούνμ ε τη δράση τους και το έργο τους γυναίκες με δυναμισμό από την ίδρυσή της» και κατέληξε σημειώνοντας πως “οι γυναίκες είναι ικανές να δημιουργήσουν τη Νέα Τρίπολη”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.