Εκδήλωση κοπής πίτας για την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με Αχτσιόγλου και γλέντι (vid,ph)

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 09:27

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, σε κέντρο της Τρίπολης, με προσκεκλημένη την πρώην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Στην εκδήλωση παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Παπαηλιού, οι υποψήφιοι βουλευτές Μ.Ρουσιάς και Χ.Στάικος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, η υποψήφια με την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” Κατερίνα Μητσιοπούλου, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” του Γ.Δέδε.Πριν πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας η κα.Αχτσιόγλου μίλησε στους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στον δικό τους στόχο, που είναι η διεύρυνση της Προοδευτικής Συμμαχίας όχι ως αυτοσκοπός αλλά για την κοινωνία, ενώ άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Γ.Παπαηλιού που μίλησε για κατάρρευση κάθε κοινωνικής κατάκτησης που επιχειρεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.

Οι παρευρισκόμενοι μετά την κοπή της πίτας διασκέδασαν με λαϊκό-δημοτικό μουσικό πρόγραμμα.

*Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με την κυρία Κατερίνα Μητσιοπούλου, μας διευκρινίστηκε ότι ήταν παρούσα στην εκδήλωση, ύστερα από πρόσκληση της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Μαρίας Μητροπούλου. Η κα. Μητσιοπούλου αποσαφηνίζει ότι δεν εκπροσώπησε την παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη στην εν λόγω εκδήλωση.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Samstag, 8. Februar 2020