Εκδήλωση Βόσνου στο «Μεγάλο Καφενείο» – Επίσκεψη στις λαϊκές της Τρίπολης (ph)

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 12:39

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Μεγάλο Καφενείο πραγματοποιήθηκε η 2η συγκέντρωση στο πλαίσιο του ανοιχτού δημόσιου διαλόγου που διοργάνωσε η παράταξη μας, με θέμα τον «Σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο». Οι θεματικοί άξονες οι οποίοι συζητήθηκαν ήταν ο Ψηφιακός Δήμος, ο Πράσινος (Green) και ενεργειακός Δήμος, η Έξυπνη πόλη (Smart City), η μείωση δημοτικών τελών και η κοινωνική πολιτική.

Ο Δημήτρης Βόσνος κατά την εναρκτήρια ομιλία του πριν ξεκινήσει ο διάλογος ανέφερε για το θέμα του ψηφιακού δήμου την ευκολία που θα έχει ο δημότης στον τρόπο μεταφοράς του αιτήματός του μέσα από παραδείγματα άλλων Δήμων που υλοποίησαν τέτοια προγράμματα με επιτυχία. Το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο Δήμο μέσα από μια συνεργασία.Συγκεκριμένα είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την λαϊκή αγορά της Θεοκρίτου και της Πλατείας Βαλτετσίου επισκέφτηκε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παραγωγούς, όπου τους τόνισε την ανάγκη για στήριξη του πρωτογενή τομέα από το Δήμο αλλά και την πρότασή του για δημιουργία σύγχρονου γραφείου αγροτικής ανάπτυξης και άμεσης εξυπηρέτησης των αγροτών στην Τεγέα. Επίσης ανέφερε τρόπους προώθησης των προϊόντων τους σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι παραγωγοί αναγνωρίζουν ότι κ. Βόσνος κάθε Σάββατο βρίσκεται στις λαϊκές αγορές της πόλης μας ως πελάτης και τις στηρίζει.