Εκδρομή για τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης!

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 14:37
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με ολοένα και μεγαλύτερες εκπλήξεις για τα μέλη του. Μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας του τένις με επισκέψεις στους όμορους νομούς και ομίλους, τόσο της Αργολίδας “Ρήγας Άργους”, όσο και της Λακωνίας “Ακαδημία Τένις Σπάρτης”, ο όμιλος ΑΕΚ διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για όλα του τα μικρά και μεγάλα μέλη στο Adventure Park στην Μαλακάσα Αττικής. Η εκδρομή που θα γίνει την Κυριακή 5/4 (Κυριακή των Βαΐων) δεν θα έχει μόνο χαρακτήρα αναψυχής αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού μετά την επίσκεψή μας στο χώρο του AdventurePark θα ακολουθήσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όσους ακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο θα διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ανδρών και των Γυναικών στον ΟΑ Αθηνών. Έτσι τα μέλη του Ομίλου θα μπορούν να δουν και να θαυμάσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, αφού στις εν λόγο εγκαταστάσεις θα βρίσκονται τα πιο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τένις, με τους οποίους θα έχουν την τιμή να αγωνιστούν και παίκτες από τον όμιλό ΑΕΚ, μιας και οι συμμετοχές τους είναι δεδομένες.
Οι άνθρωποι του Ομίλου ΑΕΚ, καλούν όλους και όλες να συμμετάσχουν μαζί με τα μέλη του Ομίλου στην μοναδική αυτή εκδρομή. Για τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα μπορεί κανείς να απευθυνθεί στη γραμματεία του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και στους προπονητές του. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα κρατήσεις γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.