Εκκίνηση του 2ου σκέλους του Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης (+ph, vd)

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 14:04
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το πρωί της Κυριακής (16/01) πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 11:00 η εκκίνηση του 2ου Σκέλους του Ιστορικού Ράλλυ Τρίπολης, με τη συμμετοχή 70 ιστορικών οχημάτων από όλη αρκετά μέρη της Ελλάδος. Το 2ο σκέλους του συγκεκριμένου ιστορικού Ράλλυ, πραγματοποιήθηκε σε μια κυκλική διαδρομή σε μια πανέμορφη διαδρομή στην Ορεινή Αρκαδία και με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Τρίπολης βρέθηκε στην πλατεία Άρεως και είχε την ευκαιρία πέρα από το να περιηγηθεί και να δει από κοντά τα οχήματα που συμμετέχουν στον αγώνα, να μιλήσει και με τους συμμετέχοντες τόσο για τις εντυπώσεις τους από το συγκεκριμένο αγώνα, όσο και για τις εμπειρίες σε ότι αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και τις συμμετοχές τους στα ιστορικά ράλλυ.Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε σε δηλώσεις τους στο συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας ότι ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις που συμβάλουν στον αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά παράλληλα προσελκύοντας και αρκετούς επισκέπτες. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα φροντίσει κάνει θεσμό αυτό τον αγώνα στηρίζοντας την προσπάθεια.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης συμμετείχε στον αγώνα αποτελώντας μέρος του πληρώματος της συμμετοχής του οδηγού Βασίλη Κοττή και του Παναγιώτη Κοττή με μια BMW 2002 του 1974. Λίγο νωρίτερα ο κ. Τζιούμης έδωσε την εκκίνηση του αγώνα και την εκκίνηση των δύο πρώτων συμμετοχών του 2ου σκέλους.

Σημειώνεται τέλος ότι ο συγκεκριμένος αγώνας από χθες το απόγευμα που οι συμμετοχές τερμάτισαν από το 1ο σκέλος στην πλατεία Άρεως, έχουν προσελκύσει πλήθος κόσμου, που είτε ήρθε από γύρω περιοχές για να παρακολουθήσει τον αγώνα, είτε θέλησε να δει από κοντά τα συνολικά 70 ιστορικά οχήματα.