«Έκλεισε τον κύκλο» του στον Απόλλωνα ο Χρήστος Γεννιάς

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 07:34
φωτο: alex*f sport images

Εξελίξεις προκαλεί στον Απόλλωνα Τρίπολης η αποχώρηση από το σύλλογο της ψυχής της ομάδας τα τελευταίας χρόνια, Χρήστου Γεννιά. Μια αποχώρηση η οποία φαίνεται να προκαλεί διοικητικά κενά που αν δεν καλυφθούν υπάρχουν φόβοι ακόμη και μη συμμετοχής της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Γεννιά η οποία δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο, έχει αναλυτικά ως εξής:«Μετά από 6 χρόνια, 105 αγώνες, 3 ανόδους από το Γ’ τοπικό στο Α’ και 3 συνεχόμενες παραμονές στο Α’ τοπικό, ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από τον Απόλλωνα Τρίπολης!

Έδωσα τα πάντα χωρίς ποτέ να ζητήσω τίποτα πάντα με σεβασμό προς όλους και όλα, παρόλο που δεν εισέπραξα τον σεβασμό που μου άξιζε, έκανα πολλά για μια ομάδα που την αγάπησα σαν την οικογένεια μου, έδωσα την ευκαιρία να μπουν στον μπασκετικό χάρτη πολλά παιδιά ακόμα και αν δεν το άξιζαν και όπως όλα έχουν μια αρχή, έχουν και ένα τέλος!

Το τέλος μου σε αυτήν την ομάδα ήρθε, είμαι “γεμάτος” όμορφες αναμνήσεις αλλά “άδειος” ψυχολογικά, εύχομαι πραγματικά να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου ακόμα καλύτερος να συνεχίσει ότι έχω αφήσει!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Απόλλωνα, αλλά πιο πολύ τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη Αντωνόπουλο που μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και που έγινα γνωστός μέσω αυτής!

Η πορεία μου στο μπάσκετ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχιστεί, όπως αδιάκοπα κάνει 30 χρόνια…..! Καλή μπασκετική αντάμωση!».