ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 | Ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας Π. Μαντάς στη ΔΡΤ (ήχος)

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 10:18

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Καλημέρα από τα fm” φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών», Παναγιώτης Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του, λέγοντας ότι συνεχίζει τη θητεία του με την ίδια λογική με την οποία ξεκίνησε ώστε να ολοκληρώσει το έργο του, ενώ αναφέρθηκε στο τί χρειάζεται να γίνει για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και να προσελκυστούν περισσότεροι ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες στο δήμο. Επίσης, μίλησε για τον πρωτογενή τομέα, το έργο του Ανάβαλου και του Βιολογικού καθαρισμού Άστρους και απάντησε και στις πρόσφατες καταγγελίες του συνυποψηφίου του, Γ. Καμπύλη, για προσπάθεια παραπλάνησης και παραποίηση στοιχείων σχετικά με τα οικονομικά του δήμου Β. Κυνουρίας.



Ακόμη, ο κ. Μαντάς σχολίασε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» και κατά πόσο θεωρεί τη βοήθειά του στους δήμους ουσιαστική, μίλησε για τις λεγόμενες «έξυπνες» τεχνολογίες και πώς σκοπεύει να τις αξιοποιήσει για το δήμο του και, ολοκληρώνοντας, έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στους ψηφοφόρους, καλώντας τους να επιλέξουν την παράταξή του και, ειδικότερα, τη δική του υποψηφιότητα.