ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 | Ο υποψ. δήμαρχος (Πρωτοβουλία Αλλαγής) Β. Κυνουρίας Γ. Καμπύλης στη ΔΡΤ (vid)

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 11:31

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Κυνουρίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής», Γιώργος Καμπύλης.

Ο κ. Καμπύλης, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, απάντησε σε αρκετά ερωτήματα, αρχικά σχετικά με την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους βασικούς άξονες του προγράμματός του που αφορούν τη διοίκηση, την ανάπτυξη, τις υποδομές και την κοινωνία. Ακόμα μίλησε για τον τουρισμό και τις ενέργειες που θα κάνει ο ίδιος για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.Με αφορμή πρόσφατη καταγγελία του προς το νυν δήμαρχο (και εκ νέου υποψήφιο), Παν. Μαντά περί προσπάθειας παραπλάνησης και παραποίησης στοιχείων σχετικά με τα οικονομικά του δήμου, ο κ. Καμπύλης αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση του δήμου Β. Κυνουρίας και τί ενέργειες θα κάνει ο ίδιος για να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του δήμου αν εκλεγεί δήμαρχος, μίλησε για την ακίνητη περιουσία του δήμου, για το πόσο πιθανό είναι να εφαρμοστούν οι λεγόμενες «έξυπνες» τεχνολογίες στο δήμο Β. Κυνουρίας και για τις ενέργειες που θα γίνουν ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων, ενώ χαρακτήρισε ανεπαρκή το σημερινό δήμαρχο του δήμου Β. Κυνουρίας.

Ο κ. Καμπύλης σχολίασε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» που έχει ενισχύσει αρκετούς δήμους ανά τη χώρα (μεταξύ αυτών και ο δήμος Β. Κυνουρίας) με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, εκφράζοντας την ελπίδα να μην αποτελέσει προεκλογικό «πυροτέχνημα» και η βοήθεια να είναι ουσιαστική, ενώ τέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Κυριακής.