Εκλογές ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) | Επίκαιρο άρθρο του Θανάση Μ. Σιαβρακά (πρώην εκδότη-δημοσιογράφου)

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 12:27

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ- εναντίον του εθνοκτόνου Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ)!

 Του πολιτικού που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε ένα μεγάλο κόμμα του 44% να το οδηγήσει σε μονοψήφιο αριθμό!

Του χειρότερου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης!

Που με τις λάθος διαπραγματευτικές του κινήσεις οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια της ντροπής και της καταστροφής

του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας!

Κληρονομιά αυτής της πολιτικής της υποτέλειας είναι οι μισθοί και συντάξεις πείνας των τελευταίων 10 ετών!

Όλα αυτά με την ακρίβεια σήμερα να καλπάζει συνθέτουν την εικόνα ντροπής μιας χώρας που μέσω επιδημικής κρίσης ηθικής, οικονομικής, αξιακής και κοινωνικής απογύμνωσης, με το 70% των πολιτών να ζει κάτω, μέσα και λίγο πάνω από τα όρια της φτώχειας με τους νέους να προσπαθούν μάταια να γελάσουν να ερωτευτούν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια μέσα σε ένα περιβάλλον δημογραφικής γήρανσης του πληθυσμού.

Μέσα σε ένα περιβάλλον άνισης αναδιανομής του πλούτου , σε ένα τοπίο πλήρους διάλυσης του κοινωνικού κράτους!

Αυτή τι διάλυση τη βιώνουμε με το χειρότερο τρόπο σήμερα στο κατεστραμμένο ΕΣΥ! Που αδυνατεί να αντιμετωπίσει ορθολογικά την επιδημική κρίση!

Έχοντας ως κληρονομιά πολιτικής ανικανότητας όλα τα παραπάνω , ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος άφθαρτος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ με καταγωγή την Κρήτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη Κυριακή μπορεί και πρέπει να είναι ο νέος ηγέτης του ιστορικού κόμματος (κίνημα) του αλησμόνητου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Μπορεί μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης ενός μοντέλου που να ξεπερνά τον απάνθρωπο απαρχαιωμένο νεοφιλελευθερισμό να δώσει ελπίδα ανάτασης στους εργαζόμενους και την μικρομεσαία επαγγελματική τάξη!

Την Κυριακή μπορούν, πρέπει και επιβάλλεται οι 280.000 ψηφοφόροι μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να δώσουν συντριπτικοί εντολή στο Νίκο Ανδρουλάκη να προχωρήσει στην ανανέωση του ιστορικού ΠΑΣΟΚ δίνοντας νέα ελπίδα και προοπτική διακυβέρνησης, σε ένα πρώην παντοδύναμο κόμμα που κατέστρεψαν με τους λάθος χειρισμούς οι Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλος!!