Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης| Θ. Ζούζουλας: Νέοι υποψήφιοι και νέοι επιχειρηματίες με νέες ιδέες στο ψηφοδέλτιο

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:57

Τη Δευτέρα 25-10-2021 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «Ερμής», στα γραφεία της οδού Σπετσεροπούλου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου.

Αυτό ανακοίνωσε, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας, επισημαίνοντας πως πάνω από το 60% του ψηφοδελτίου είναι νέοι υποψήφιοι και νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να έχουν ενεργή δράση, κάτι εξαιρετικά ευχάριστο και ελπιδοφόρο – όπως είπε- για το μέλλον του συλλόγου.Ο κ. Ζούζουλας απηύθυνε  κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές  προκειμένου να αντιμετωπιστούν πολλά και σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν κατά το διάστημα της πανδημίας και της επιβαλλόμενης καραντίνας για τον εμπορικό κόσμο και τα οποία πρέπει να επιλυθούν.

Απαντώντας σε ερώτημα για το θέμα των ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης, δήλωσε ότι όντως είναι ένα σοβαρό πρόβλημα καθώς έχει αντίκτυπο στο λιανεμπόριο και στην οικονομία της πόλης και πρέπει άμεσα να συζητηθεί και να αντιμετωπιστεί από τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας και τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης γνωστοποίησε στα μέλη ότι λόγω και του πρόσφατου lockdown δεν υπάρχει καμιά οικονομική υποχρέωση προς τον Σύλλογο για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία ενώ πρόσθεσε  ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει γι αυτό και πρέπει πάντα να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας.

Τέλος, ο κ. Ζούζουλας αναφερόμενος στο 10ήμερο φθινοπωρινών εκπτώσεων και το Κυριακάτικο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα επίσημο προς ανακοίνωση.

Παρακολουθείστε εδώ το video: