Εκλογολογία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 18:50

Μία ερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου Ντίνας Νικολάκου σχετικά με την διαμάχη που έχει ανακύψει μεταξύ του Προέδρου του ΠεΣυ Πελοποννήσου Γιάννη Μαλτέζου με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσο με αφορμή το έργο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας αλλά και το έργο που υλοποιείται στο Κτίριο για το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας επίσης στην Αργολίδα, έφερε εκλογολογία στη συνεδρίαση.

Η κα.Νικολάκου ανέφερε πως όσο και αν λέει ο κ. Νίκας πως δεν θα είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης στις ερχόμενες εκλογές, η στάση του και οι πολιτικές του αναφορές στη συνεδρίαση του ΠεΣυ δείχνουν το αντίθετο και από ότι φαίνεται θα είναι κανονικά υποψήφιος.Από τη δική του πλευρά ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αφού κατηγόρησε τον Ιερέα της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ότι λέει περισσότερα από όσα πρέπει και αναρωτήθηκε μήπως μαζεύει ψήφους, σημείωσε πως ο ίδιος θα διαβουλευτεί με τους συνεργάτες του για το αν θα είναι υποψήφιος, ενώ απευθυνόμενος στην παράταξη Τατούλη, τους είπε πως για αυτούς θα είναι δύσκολα, με ποιο κόμμα θα κατέβουν και με ποιους όρους και έκανε λόγο για αναζήτηση φίλων με ταρζανιές.

Να σημειώσουμε πάντως πως η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος», όπως πολλές φορές έχει δηλώσει τόσο ο κ. Τατούλης όσο και η κα.Νικολάκου θα είναι παρούσα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.