Έκθεση Φωτογραφίας από το εργαστήρι του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (+ph, vd)

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 23:07

Το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας εργαστηρίου του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης. Πρόκειται για φωτογραφίες των συμμετεχόντων του εργαστηρίου που λειτούργησε το προηγούμενο διάστημα από τον Φ.Ο.Τ. και είχε σημαντικής επιτυχία και ανταπόκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν ερασιτέχνες με μικρή γνώση στις τεχνικές της φωτογραφίας, ενώ και στις περισσότερες περιπτώσεις ο φωτογραφικός εξοπλισμός δεν ήταν επαγγελματικός. Ωστόσο μέσα από τα μαθήματα του εργαστηρίου και τις γνώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες, η έκθεση που οργανώθηκε περιλάμβανε πολλές ιδιαίτερα αξιόλογες φωτογραφίες.Η έκθεση οργανώθηκε με αγάπη από τα μέλη του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης και συμμετέχοντες του εργαστηρίου Φωτογραφίας και στήθηκε πολύ όμορφα εντός των χώρων του εντευκτηρίου. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των εγκαινίων και έδωσε παρουσία στην έκθεση τιμώντας με την παρουσία του, την προσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν με φωτογραφίες τους στην συγκεκριμένη έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία στα εντευκτήρια του Φ.Ο.Τ, έδωσαν μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Γρηγόρης Τσαγγούρης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες σχετικά με την τέχνη και τον πολιτισμό, έχει πραγματικά ανάγκη η Αρκαδική πρωτεύουσας. Παράλληλα η παρουσία αρκετών φίλων της φωτογραφίες αποδεικνύουν όσο και οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για να μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τη συγκεκριμένη έκθεση επιτυχημένη.