Έλευση φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη- Συνέντευξη τύπου (vid)

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 16:40

Συνέντευξη τύπου για την έλευση του φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου, από το Δήμαρχο της πόλης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, το Βουλευτή Αρκαδίας και Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση και τους εκπροσώπους της Εταιρείας HELGAS AE.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έλευση του φυσικού αερίου σημειώνοντας πως θα είναι δωρεάν για τους πολίτες και διαβεβαίωσε πως έχει υπάρξει πρόβλεψη και για το μεσοδιάστημα, ώστε η πόλη να μην μείνει χωρίς θέρμανση. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πόλεμο που δέχθηκε ως δημοτική αρχή για το μνημόνιο που υπέγραψε με την εταιρεία.Από τη δική του πλευρά ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης σημείωσε πως η Μεγαλόπολη είναι η πρώτη πόλη στην οποία έρχεται το φυσικό αέριο και τόνισε πως θα ακολουθήσουν η Τρίπολη και η Κόρινθος.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι εκπρόσωποι της εταιρείας κ.Λαμπρόπουλος και Κουτσογιάννης με τον μεν πρώτο να αναφέρει πως η εταιρεία θα κάνει και άλλα έργα στην περιοχή και θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε σε τεχνικά θέματα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.