Έλεγχοι για ανίχνευση Covid στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη (videos – pics)

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 13:32

Το πρωί της Τετάρτης 23/12/2020 στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι (Rapid Tests) για ανίχνευση του Covid, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που θέλησαν να κάνουν το test.Ο δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, παραβρέθηκε στο χώρο της δράσης και μίλησε για την αξία του προληπτικού ελέγχου, αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον επόπτη του ΕΟΔΥ, κ. Χάρη Αναγνωστάκο.

Ο επόπτης του ΕΟΔΥ, πνευμονολόγος, κ. Χάρης Αναγνωστάκος, από την πλευρά του, ανέφερε ότι η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και πως τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, από τον περασμένο Ιούνιο, έχουν κάνει 11.000 δειγματοληψίες και συγκεκριμένα 6.500 pcr και 4.500 rapid tests σε 300 δράσεις.

Οι πολίτες που επιθυμούσαν να υποβληθούν σε τεστ έρεπε να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους και το ΑΜΚΑ τους.

Στο χώρο βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης. κ. Ηλίας Κούρος, ο πολιτευτής της ΝΔ, κ Ν. Γιαννακόπουλος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι, κ. Λαγός και Κανελλόπουλος.