Έλενα Παπαρίζου – ANTIQUE: Ti ti – Πρώτη μετάδοση

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 08:09

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ / ANTIQUE «TI TI»

Ακόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από τη Δευτέρα 04 Απριλίου!Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!

Έλενα Παπαρίζου – ANTIQUE
«TiTi»

Η δισκογραφική επανένωση των ANTIQUE είναι γεγονός!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν τον Απρίλιο του 1999 τους ANTIQUE, και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο, χτυπώντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay.

Φέτος, 19χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη με αφορμή μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία, και διασκευάζουν το «TiTi», την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με την δυτική pop, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια των ANTIQUE “Opa Opa” (επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και «Δυνατά Δυνατά».

Το remake του «Ti Ti» που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες την Παρασκευή 8 Απριλίου, επιμελήθηκαν οι C & N Project, οι μουσικοί παραγωγοί οι οποίοι δημιούργησαν τους ANTIQUE το 1999.

Έλενα Παπαρίζου, ANTIQUE
“Ti Ti”

Έρχεται σε Πρώτη μετάδοση τη Δευτέρα 04 Απριλίου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5!