Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης: Ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα – ωράριο λειτουργίας (video – pics)

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020 15:36

Την Παρασκευή 08/05/2020 το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης παραχώρησε συνέντευξη με θέμα την επανέναρξη των καταστημάτων μετά το Lockdown λόγω κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ Παναγιώτης Μαντάς και ο αντιπρόεδρος κ Θέμης Ζούζουλας αναφέρθηκαν στην επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων και στο ωράριο λειτουργίας.Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που βίωσαν οι επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία, αναμένοντας όμως τη βελτίωση των συνθηκών και την ανάκαμψη της χώρας. Όμως η νέα κρίση έπληξε τον εμπορικό κόσμο τονίζοντας ότι το μέλλον είναι αβέβαιο διότι η υγειονομική κρίση είναι απρόβλεπτη και ύπουλη.

Ο εμπορικός κόσμος ζητά στοχευμένα μέτρα όπως την πλήρη κατάργηση της προκαταβολής φόρου, κατάργησης του τέλους επιτηδεύματος, επέκταση της μείωσης των ενοικίων χωρίς να αδικούνται ιδιοκτήτες κατά 40% ως το τέλος του 2020 και τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών.”

Στο τέλος ο κ. Μαντάς κάλεσε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ζούζουλας κάνοντας αναφορά στο ωράριο των καταστημάτων απο τη Δευτέρα 11/05, τονίζοντας ότι τα καταστήματα της Τρίπολης θα διατηρήσουν το ωράριο λειτουργίας τους.