Ένα ακόμα πλήγμα για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας οι πυρκαγιές σε Γορτυνία – Μεγαλόπολη (vid)

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 17:20

Εν αναμονή της δημιουργίας του σταθμού στον Ελαιώνα

Εκδρομές σε Καρπενήσι, Θεσσαλονίκη, ΤρίκαλαΓια μεγάλο πλήγμα και στον τομέα των μεταφορών έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νίκος Κουτσόγιωργας στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τις πυρκαγιές στην Αρκαδία.

Ο κ. Κουτσόγιωργας σημείωσε πως εκτός από την πανδημία προστέθηκαν και οι πυρκαγιές με τις επιπτώσεις τους, αφού δεν υπήρξε μετακίνηση πολιτών από και προς τα χωριά που είχαμε φωτιές, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα για την πανδημία, τονίζοντας πως θα πρέπει να τα τηρήσουν, αλλά αυτό θα αποτελέσει έναν ακόμα παράγοντα που θα πλήξει το ΚΤΕΛ αφού ο κόσμος δεν θα μετακινείτει τόσο εύκολα.

Κάλεσε πάντως τον κόσμο να μην φοβάται να μετακινείται, γιατί το ΚΤΕΛ τηρεί όλα τα μέτρα και δεν υπάρχει φόβος, ενώ διευκρίνισε πως τα ράπιντ τέστ δεν θα ισχύουν για τα δρομολόγια εντός Αρκαδίας.

Επίσης κάλεσε όλους όσοι κάνουν συσκέψεις και συναντήσεις για τις πυρόπληκτες περιοχές να καλούν και το ΚΤΕΛ, αφού είναι μία κοινωφελής επιχείρηση που επλήγη και υπάρχουν προτάσεις να γίνουν για την γενικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Στη συνέντευξη παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Μανδρώνης που μίλησε για την ετήσια γενική συνέλευση των ΚΤΕΛ της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο και η οποία ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη. Ένα από τα αιτήματα του κλάδου είναι η δημιουργία σταθμού στον Ελαιώνα στην Αττική.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις που έγιναν από τον κ. Κουτσόγιωργα και τον κ. Μανδρώνη στο βίντεο.