Ενεργή η συμμετοχή της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στο Σπάρταθλον

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 11:51

H   Λέσχη  Φωτογραφίας Σπάρτης για άλλη μια   χρονιά συμμετείχε ενεργά στο Σπάρταθλον. Πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, γεμάτη νέα πράγματα και πρωτοτυπίες χαρακτήρισε την φετινή συμμετοχή της ΛΕ.ΦΩ.Σ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σπάρτης αλλά και ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον.

Μια πολυάριθμη ομάδα μελών της Λέσχης αλλά και εθελοντών υλοποίησε μια σειρά δράσεων με στόχο την προβολή του αγώνα και της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.Κατά μήκος της Λεωφόρου Κων. Παλαιολόγου τοποθετήθηκαν 26 φωτιζόμενες γιγαντοαφίσες  με φωτογραφίες αθλητών.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και της παραμονής των αθλητών στην πόλη μας λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας  της Λέσχης με θέμα «Spartathlon», στην κεντρική πλατεία το Σάββατο 28/9 και στο χώρο μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα την Κυριακή29/9, κατά την οποία  οι αθλητές, οι συνοδοί τους και το κοινό της πόλης μας είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Για 9η συνεχή χρονιά η Λέσχη με 20 διαπιστευμένα μέλη φωτογράφησε τον αγώνα από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό,  με  το υλικό που συγκεντρώθηκε να ξεπερνά τις 6.000 φωτογραφίες.

Επίσης πραγματοποιήθηκε ζωντανή φωτογραφική μετάδοση του αγώνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η οποία είχε ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα από το διαδίκτυο (https://www.flickr.com/photos/spartathlon/sets/72157711080110416/)

Να σημειωθεί ότι και  φέτος η ΛΕ.ΦΩ.Σ. ήταν ο επίσημος φορέας φωτογράφησης του αγώνα κάτι το οποίο αποτελεί για την Λέσχη ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης του φωτογραφικού υλικού στο επίσημο site του Σπάρταθλον https://www.flickr.com/photos/spartathlon/collections/72157711220294701/  από το οποίο μπορούν οι αθλητές να κατεβάσουν σε υψηλή ανάλυση όσες φωτογραφίες θέλουν ΔΩΡΕΑΝ.

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις πολύτιμοι υποστηρικτές υπήρξαν ο Δήμος Σπάρτης και ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Από το Δ.Σ.

Δελτίο Τύπου