Εγγραφές για τις δομές της ΚΕΔΗΤ ενόψει νέου σχολικού έτους

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 14:10

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔΗΤ ενημερώνοντας το κοινό για την έναρξη πολύ σύντομα των εγγραφών για το καινούργιο σχολικό έτος. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους δημότες του δήμου μας ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για το καινούργιο σχολικό έτος (2020-2021) στα ΚΔΑΠ και τους Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς σταθμούς της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου μας. Σε  λίγες μέρες θα ξεκινήσουν να γίνονται οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑ για την απόκτηση VOUCHER στους δικαιούχους γονείς και αμέσως μετά θα μπορούν όσοι δεν είναι δικαιούχοι των VOUCHER να κάνουν αιτήσεις στις δομές μας για κάλυψη των κενών θέσεων.Οι τρείς παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους γονείς παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς η εμπειρία που διαθέτουμε είναι πολυετής και η αγάπη μας για τα παιδιά είναι αστείρευτη.

Τα δύο ΚΔΑΠ μας στεγάζονται σε εγκαταστάσεις απαράμιλλου κάλλους μέσα στην φύση με τεράστια προαύλια για να παίζουν δημιουργικά και με ασφάλεια  τα παιδιά καθώς και οι κλειστοί χώροι που διαθέτουμε είναι άρτια συντηρημένοι και προσφέρουν το περιβάλλον για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας.

Σας ζητάμε να στηρίξετε το έργο των δομών μας το οποίο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.

Πληροφορίες στo τηλ  ΚΕΔΗΤ  2710-235925 (09.00-14.00) καθημερινά».