Ενημέρωση για τις ενέργειες του Δήμου για τον κορωνοϊό από το Δήμαρχο Γ.Καμπύλη (vid)

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 20:34

Ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμπύλης μίλησε για τη νέα δομή υποστήριξης του Δήμου , τα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, τις προληπτικές απολυμάνσεις και τον προγραμματισμό για να σπάσει η αλυσίδα διασποράς του ιού.Μάλιστα ο Δήμαρχος στο βίντεο ανανεώνει το ραντεβού με τους Δημότες του αλλά και τους άλλους κατοίκους της Αρκαδίας για την Παρασκευή, 27/03/2020 στις 19:00, με ότι νεότερο στοιχείο έχει προκύψει.

Ζητά δε να σταλούν ερωτήσεις και απορίες για την καλύτερη ενημέρωση.

Κλείνοντας το διαδικτυακό του μήνυμα ο κ.Καμπύλης ζητά από όλους να μείνουν σπίτι και επισημαίνει για μία ακόμα φορά ότι ο δήμος είναι δίπλα στους πολίτες.

Ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από το Δήμο μας, την νέα δομή υποστήριξης του Δήμου μας, τα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, τις προληπτικές απολυμάνσεις και τον προγραμματισμό για να σπάσουμε την αλυσίδα διασποράς του ιού. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή, 27/03/2020 στις 19:00, με ότι νεότερο στοιχείο έχει προκύψει. Περιμένω τις ερωτήσεις και τις απορίες σας για την καλύτερη ενημέρωσή σας.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ είμαστε εδώ για εσάς!!!Γιώργος Καμπύλης

Gepostet von Γιώργος Καμπύλης – Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας am Mittwoch, 25. März 2020