Ενημέρωση συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας – Κινητοποιήσεις…ενόψει! (vid,ph)

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 20:05

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ) και οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις πραγματοποίησαν την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ενημέρωση-συζήτηση για θέματα που αφορούν στους συνταξιούχους.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, για τις συντάξεις χηρείας, για το δώρο του Πάσχα και για τα αναδρομικά.Ο Πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως δεν χρειάζεται να προσφύγουν στα Δικαστήρια, γιατί έτσι και αλλιώς θα δικαιωθούν, αφού υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαιώνει όλους τους συνταξιούχους. Αλλά παρά την απόφαση μέχρι σήμερα, όπως ειπώθηκε δεν έχουν δοθεί χρήματα σε κανέναν συνταξιούχο και το μόνο που κάνουν οι εργατολόγοι και οι δικηγόροι είναι να παίρνουν τα χρήματα από τους συνταξιούχους για τις προσφυγές.

Τονίστηκε επίσης πως εκτός από το θέμα των αναδρομικών υπάρχουν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, όπως η περίθαλψη και προαναγγέλθηκαν κινητοποιήσεις για όλα αυτά μετά τις εκλογές.

Οι κινητοποιήσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα έχουν δυναμικό χαρακτήρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με αποσπάσματα από την ενημέρωση.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 18. April 2019