Ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από το ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο (video – pics)

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 15:52

Το Σάββατο το πρωί ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ Γιώργος Παπαηλιού μαζί με τους Συντονιστές των Τοπικών Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας, καθώς και μέλη της Ν.Ε. & Ο.Μ. βρεθήκαμε στο κέντρο της Τρίπολη.

Ο κ Παπαηλιου μαζί με τους Συντονιστές των Τοπικών Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνομιλήσαν με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, πολίτες και περιόδευσαν στην αγορά ενημερώνοντας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που φέρει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Ο κ Παπαηλιου σε δήλωση του στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου ανέφερε:

Το Σάββατο το πρωί βρεθήκαμε στο κέντρο της πόλης μας, στην Τρίπολη.

Συνομιλήσαμε με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, ενημερώσαμε τους πολίτες και περιοδεύσαμε στην αγορά για το νομοσχέδιο οδοστρωτήρα για τα εργασιακά που φέρνουν Μητσοτάκης-Χατζηδάκης.

Μαζί με τους Συντονιστές των Τοπικών Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της Τρίπολης , καθώς και μέλη της Ν.Ε. & Ο.Μ..

Εκμεταλλεύονται την πανδημία και ποδοπατούν κεκτημένα εργατικά δικαιώματα χρόνων, που αποκτήθηκαν με αίμα και αγώνες.

Το παρόν νομοσχέδιο αποτελεί πιστή επανάληψη των νεοφιλελεύθερων θέσεων της Έκθεσης Πισαρίδη, και η παρούσα δέσμη των νέων μέτρων αποτελεί προαπαιτούμενο της Ελληνικής Πρότασης για το Ταμείο Ανάκαμψης.