Ενημερωτική εκδήλωση «e-Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές» (+ph, vd)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 19:27

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του και πολιτών της Αρκαδίας και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (29/06) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «e-Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Εισηγητής της εκδήλωσης, ήταν ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, Αστυνόμος Α’ κ. Ανδρικόπουλος Βασίλης.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι συχνότεροι τρόποι δράσης και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, οι νέες μορφές απάτες, με έμφαση στις διαδικτυακές και ηλεκτρονικές, ενώ δόθηκαν και χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των πολιτών και των επαγγελματιών.

Παρακάτω μπορεί κανείς να δει σχετικό βίντεο από τη LIVE μετάδοση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, αλλά και δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο σεμινάριο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ